Professionell renvattenutrustning

Utrustning för rengöring med ultra rent vatten

Renvattensystem - fönsterputsning med ultra rent vatten!

Professionella renvattensystem för tvätt av fönster, glas samt fasader. Rengöring av fönster och glasfasader med ultrarent vatten blir en alltmer integrerad del av arbetsmiljön för professionella fönsterputsare. NOWAS A/S är en av Skandinaviens ledande leverantörer av renvattenutrustning. Vi har ett brett internationellt nätverk av distributionsavtal och levererar professionell renvattenutrustning till hela Skandinavien - till konkurrenskraftiga priser.

Fönsterputsning med renvattensystem ger större frihet, eftersom du kan utföra fönsterputsning på hög höjd från marknivå. Detta ger också större säkerhet för fönsterputsaren. Om du som professionell fönsterputsare letar efter rätt renvattenutrustning för fönsterputsning/fönstertvätt med vattenmatade teleskopskaft har du kommit till rätt ställe. Vårt produktsortiment innehåller renvattenutrustning som kommer från flera länder, baserat på vilken tillverkare som är ledande inom sitt område.

Vårt produktprogram för renvattensystem är omfattande. Vi kan erbjuda allt från renvattensystem som du kan bygga själv för mindre pengar till större kompletta renvattensystem för yrkesmässigt bruk som kan hanteras av flera användare. Är du gör-det-själv-typen som vill sätta ihop komponenterna till ditt renvattensystem själv? Då kan vi naturligtvis leverera alla nödvändiga delar för ditt eget sammansatta renvattensystem.

 

Olika uppgifter - olika möjligheter - olika lösningar!

Vår och våra tillverkares kombinerade erfarenhet garanterar dig en bra lösning. Vår skandinaviska kundgrupp bidrar också till att ge bra feedback om kvalitetssäkrad renvattenutrustning. NOWAS A/S erbjuder Danmarks bästa urval av renvattensystem/renvattentvättsystem för professionell fönsterputsning. Vi levererar renvattensystem som enkelt kan anpassas till dina eller dina fönsterputsares individuella behov. Letar du efter ett mindre och ekonomiskt renvattensystem för små jobb? Eller behöver du ett större renvattensystem som är ekonomiskt och användbart för större och mer krävande fönsterputsningsuppgifter? Ska det vara ett tvättsystem som kan användas av flera fönsterputsare samtidigt? Vi kan hjälpa dig oavsett vilken typ av renvattensystem du är ute efter!


Vattenmatade teleskopskaft för fönsterputsning
NOWAS A/S har ett omfattande produktprogram med vattenbärande skaft för användning vid arbete med ultrarent vatten. Vi kan erbjuda allt från ekonomiska teleskopstänger i glasfiber till ultralätta teleskopstänger i extra styv kolfiber - absolut toppkvalitet vid arbete på hög höjd. I vårt sortiment kan vi bland mycket mer erbjuda världens lättaste vattenmatade teleskopskaft i kolfiber. Vi levererar teleskopskaft som kan nå upp till 24 meters höjd - ca 25 meters räckvidd! Vi har ett brett sortiment av teleskopstänger och tvättborstar från de välkända internationella märkena: Unger HiFlo teleskopstänger, Unger N-Lite teleskopstänger, Super-Max teleskopstänger, Super-Lite kolfiber teleskopstänger, SLX kolfiber teleskopstänger, N-Tech teleskopstänger, EcoLite teleskopstänger, UltraLite vattenmatade skaft och många andra modeller. NOWAS A/S erbjuder Danmarks största sortiment av vattenmatade skaft för renvattensystem.

Tillbehör till renvattensystem
NOWAS A/S har också ett brett utbud av tillbehör för ditt renvattensystem. Vi tillhandahåller till exempel vattenkvalitetsmätare för att testa kvaliteten på ditt renvatten. Vi har också ett stort utbud av olika kopplingar och adaptrar för renvattensystem. Detta ger dig ett oändligt antal möjligheter till kombinationer av renvattenutrustning. Hos NOWAS A/S hittar du också filter, filterhus för vattenrening, borstar för rengöring av solceller, vattenslangar och slangrullar av högsta kvalitet och mycket mycket mer. Letar du efter specifika tillbehör till ditt renvattensystem som du inte kan hitta online i vår webbshop? Kontakta kundtjänst för mer information.

Vi kan erbjuda renvattenutrustning som passar just dina behov.

Klicka här för att gå till vår kategori med Renvattensystem för fönsterputs med ultra rent vatten.