Professionell Fönsterputsutrustning

Professionell fönsterputsutrustning för den kräsna fönsterputsaren.

Utrustning för fönsterputsning är en av NOWAS A/S:s viktigaste produktkategorier. Vi erbjuder utan tvekan Nordens största och bästa utbud av fönsterputsutrustning. Vi har ett brett utbud av fönsterputsutrustning från marknadens ledande tillverkare för den professionella fönsterputsaren. Vi har många års erfarenhet av fönsterputs och den dagliga feedbacken från våra kunder bidrar till att stärka vår position som ledande leverantör av fönsterputsredskap. Våra produkter är utprovade och testade, så att vi kan vara säkra på att de klarar av det dagliga slitaget.

 

 

 

​​​​​​

 

 

 

Ettore, Sörbo, Unger och många fler!
NOWAS A/S säljer den bästa fönsterputsutrustningen från erkända märken som Ettore, Unger, Sörbo, Moerman, Sealskinz, Wagtail, Triumph och andra välkända tillverkare. Dessa tillverkare har specialiserat sig på att utveckla fönsterputsredskap med genomtänkta funktioner.Hos NOWAS A/S hittar du bl.a. följande utrustning för fönsterputsning:
Kompletta Fönsterskrapor
Skvisshandtag
Skenor
Gummiblad
Fönstersåpa
Tvättpälsar och Hållare
Handskar & Kläder
Glasskrapor
Hinkar & Hållare 
Fönsterputsstegar
Teleskopskaft
Vattenmatade skaft
Rent vatten-system och mycket mycket mer.

Om du letar efter specifik utrustning för fönsterputsning som du inte hittar på den här sidan, vänligen kontakta kundtjänst. Vårt produktsortiment innehåller fler fönsterputsredskap än de du hittar här på webbplatsen.

Klicka här för att gå till vår kategori med Professionell Fönsterputsutrustning