Vi har ett brett nätverk av återförsäljare i Skandinavien som fokuserar på försäljning av professionella rengöringsprodukter.

NOWAS A/S ansvarar för uppgiften som skandinavisk importör och distributör av ett brett utbud av professionella rengöringsprodukter, rengöringsmedel, utrustning för renat vatten, vattenreningssystem, fönsterputsutrustning och avfallssystem. Vi har agentur för många rengöringsprodukter som säljs vidare genom våra återförsäljare i Danmark, Norge, Sverige, Finland och Grönland.

Bli en del av ett starkt team
Om du är intresserad av att bli återförsäljare av våra professionella rengöringsprodukter är du välkommen att fylla i en återförsäljaransökan. Vi erbjuder högkvalitativ support till våra återförsäljare, vilket bidrar till att säkra deras stabila position på marknaden.

Hitta närmaste återförsäljare
Vi erbjuder endast grossistförsäljning till företag. Vi har ingen försäljning till privatkunder. Om ditt företag vill få information om en lokal återförsäljare är du välkommen att ringa vårt kontor för att få information om närmaste återförsäljare.